Evlilik teklifini reddeden kadını öldüren zanlı adliyeye sevk edildi

04 Aralık 2012 Salı 14:52
Evlilik teklifini reddeden kadını öldüren zanlı adliyeye sevk edildi






İZMİR (CİHAN)- İzmir'de dün, evlilik teklifini reddeden 29 yaşındaki Pınar Ünlüer'i öldürdüğü, seken saçmayla da bir kadını yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı Okan Ö., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Susma hakkını kullanan Okan Ö., gazetecilerin sorularını da cevapsız bıraktı.

Konak ilçesi Gültepe semtinde, 2,5 yıl önce eşinden boşanan bir çocuk annesi Ünlüer, okulda bulunan çocuğunu bir büfede beklediği sırada evlilik teklifini reddettiği Okan Ö. tarafından pompalı tüfekle başından vuruldu. Olay sırasında büfenin önünde duran Ezgi Balcı (34) da seken bir saçmayla hafif yaralandı. Bir kişiyi öldürdüğü ve bir kişiyi yaraladığı iddia edilen zanlı Okan Ö., pompalı tüfeği sokak ortasına attıktan sonra kaçtı, daha sonra karakola giderek teslim oldu. Bir sosyal paylaşım sitesine, Ben seni pembe dünyalarımda sevdim. Şimdi karanlık dünyamda intikam almak için pusuda sabahlıyorum. Son şovum olacak. Az kaldı. Kaybedecek bir şey yok, en fazla senelerimi yer. diye yazdığı ortaya çıkan Okan Ö.'nün Cinayet Büro Amirliği'nde işlemleri tamamlandı. Poliste susma hakkını kullanarak ifade vermediği öğrenilen zanlı, bugün işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetten çıkışı sırasında gazetecilerin sorularını cevapsız bıraktı.

Bu arada Pınar Ünlüer'in cenazesinin, yakınları tarafından İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından teslim alınarak toprağa verildiği öğrenildi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.