Eyüp'te vahşi infaz: İki arkadaş kafalarına sıkılarak öldürüldü

İstanbul Polisi, Eyüp'ten gelen ihbar üzerine yaptığı araştırmada korkunç infazla karşılaştı. Hakan A, ve Emre T. adlı iki arkadaşın cesedi kafalarından vurulmuş halde bulundu

07 Şubat 2016 Pazar 00:14
Eyüp'te vahşi infaz: İki arkadaş kafalarına sıkılarak öldürüldü






Eyüp'te vahşi infaz: İki arkadaş kafalarına sıkılarak öldürüldü

İstanbul Eyüp ilçesinde ik iyakın arkadaşın cesedi polis tarafından bulundu. Kafalarına kurşun sıkılarak öldürülen Emre T. ve Hakan A. adlı kişilerin cesetleri Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

POLİSE TELEFONLA İHBAR GELDİ

İstanbul Eyüp'te, Emre T. ve Hakan A. adlı iki arkadaş, kafalarına sıkılan kurşunlarla öldürüldü.
Olay, saat 22.00 sıralarında Eyüp'te meydana geldi. Silahlı saldırı ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri, iki erkek cesediyle karşılaştı. Yapılan incelemede, kafalara sıkılan kurşunlarla öldürülen kişilerin Emre T. ve Hakan A. adlı iki arkadaş olduğu belirlendi.

POLİSE GÖRE HESAPLAŞMA

Olayla ilgili harekete geçen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, cinayetin bir hesaplaşma yüzünden meydana geldiği ihtimali üzerinde duruyor. Polisin olayla ilgili çok yönlü soruşturması sürüyor.
Son Güncelleme: 07.02.2016 00:25
Anahtar Kelimeler:
Eyüpte InfazEmre THakan A
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.