Facebook'ta seks intikamı pahalıya patladı: 4 yıl hapis isteniyor

En yakın kız arkadaşı, sevgilisini elinden alınca çılgına döndü. Kız arkadaşının adına sahte profil oluşturdu, intikam için "Aşk tadında 100 TL'ye ilişkiye giriyorum" yazınca mahkemelik oldu. İntikam profili için savcılık 4 yıl hapis cezası istedi.

13 Kasım 2016 Pazar 14:13
Facebook'ta seks intikamı pahalıya patladı: 4 yıl hapis isteniyor






Facebook'ta seks intikamı pahalıya patladı: 4 yıl hapis isteniyor

Eski sevgilisiyle en yakın kız arkadaşının ilişkisi olduğunu öğrenince çılgına dönen Dilek S. adlı kadın, Facebook üzerinde açtığı sahte hesapla intikam almaya kalkınca mahkemelik oldu. Serap K. adlı en yakın arkadaşının adına açtığı profile, yine arkadaşının fotoğraflarını koyan genç kadının intikam girişimi başını yaktı. Savcı, genç kadının intikam kokulu mesajları için 4 yıl hapis cezası isterken uğruna kavga edilen erkek kayıplara karıştı.

ESKİ SEVGİLİSİYLE İLİŞKİSİ VAR

Eski sevgilisiyle birlikte olan arkadaşı Serap K.’yı kıskanan Dilek S., intikam için onun adına Facebook’ta sayfa açtı. Serap K.’nın iç çamaşırlı fotoğrafını yükleyip altına ‘100 TL’ye sevgili tadında ilişkiye giriyorum” yazan Dilek S.’nin 4 yıl hapsi istendi

İstanbul’da iki kız arkadaş, kıskançlık yüzünden birbirine girince mahkemelik oldu. İddiaya göre, Dilek S. (yukarıda sağda), Serap K.’nın eski erkek arkadaşıyla birlikte olduğunu öğrenince intikam almayı planladı.

Önce arkadaşının adına Facebook’ta sayfa açtı, ardından dost oldukları dönemde çekilen iç çamaşırlı fotoğraflarını bulup açtığı hesaba yükledi ve altına “Sevgili tadında escort. Saati 100 TL’ye ilişkiye giriyorum” şeklinde yazdı.

'SANA BOL BOL ERKEK GELDİ Mİ?'

Yorumlar kısmına da, “Erkek arkadaşımla yatmış, muamelesi ve muhabbeti sevgili tadındaymış” şeklinde ağır hakaret içeren ifadeler yazdı. Bununla kalmayan Dilek S., değişik iki telefon hattı da alarak Serap K.’ya “O… erkek arkadaşımla beraberken sen de birlikte oluyormuşsun. Hoşuna gitti mi? Sana bol bol erkek geldi mi?” yazılı mesajlar attı.
 
'İNTİKAM AMAÇLI YAPTIM'

Serap K.’nın şikayeti üzerine ifade veren Dilek S. “Kendisi benim sayfama hakarete varan yazılar yazmıştı. Ben de onun gecelikli, iç çamaşırlı fotoğraflarını bularak hesap açtım” dedi.

Dilek K. ise şikayetinde, “Bana değişik numaralardan ‘fotoğraflarınızı sayfanızdan gördüm. Şartlarınız nedir? Evde mi otelde mi görüşürüz” şeklinde mesaj ve telefonlar gelmeye başladı. Daha açık fotoğraflarımın bulunduğu hesabı gördüm. Meğer bunları Serap yapmış” diyerek şikayetçi oldu.

Serap K. hakkında 6 aydan 4 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

 
Anahtar Kelimeler:
Facebookta Seks
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.