Fatih Terim'den, Galatasaray Medical Park oyuncularına övgü

29 Kasım 2012 Perşembe 14:59
Fatih Terim'den, Galatasaray Medical Park oyuncularına övgü






İSTANBUL (CİHAN)- Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, izlediği Galatasaray Medical Park - Lokomotif Kuban karşılaşmasını kazanan sarı - kırmızılı ekibin oyuncularını galibiyet dolayısıyla kutladı.

Abdi İpekçi Spor Salonu'daki maçın devre arasında Galatasaray Televizyonu'na değerlendirmelerde bulunan Terim, basketbol takımının performansına değinerek, Takımımız çok iyi oynuyor. Galatasaray her branşta Avrupa'da başarılı olmak isteyen bir kulüp. Ergin Ataman'ı, yardımcılarını ve oyuncularımızı tebrik ediyorum. Muhteşem bir Galatasaray seyrediyorum. Seyircilerle birlikte çok güzel bir ambians oldu. ifadelerini kullandı.

Fatih Terim ayrıca kulüp olarak birlikteliğin önemine vurgu yaparak, Biz oynarken böyleydi. Basketbolcular, voleybolcular, futbolcular hep bir arada olurduk. Uzun yıllar sonra tekrar aynı şeyi yaşatmaya çalışıyoruz. Sırada voleybolcular var. Voleybolcu kızlarımıza ve voleybolcu erkelerimize de gideceğiz. Zaman zaman havuza gidiyoruz. Fırsat buldukça oyuncularımızla beraber bu birlikteliği yaşamak istiyoruz. şeklinde konuştu.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.