Fenerbahçe, Borussia Mönchengladbach maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı

03 Aralık 2012 Pazartesi 16:08
Fenerbahçe, Borussia Mönchengladbach maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı






İSTANBUL (CİHAN)- Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda 6 Aralık Perşembe günü Borussia Mönchengladbach ile kendi evinde oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Can Bartu Tesisleri'nde sportif direktör ve teknik sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, Kayserispor maçının ilk 11'inde görev alan oyuncuların yenileme çalışmaları yaptıkları, diğer oyuncuların ise ısınma bölümü ve pas çalışmalarının ardından değişimli olarak 4'e 4 çift kale maç oynadıkları bildirildi.

19 yaş altı Milli Takımı kadrosunda bulunan Salih Uçan antrenmanda yer almadı.

Fenerbahçe'de, Kayserispor maçına ilk 11'de başlayan futbolcuların yarını izinli geçirecekleri, diğer oyuncuların ise gerçekleştirilecek antrenmanla hazırlıklarını sürdürecekleri bildirildi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.