Fenerbahçe, deplasmanda Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı

29 Kasım 2012 Perşembe 22:16
Fenerbahçe, deplasmanda Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı






İSTANBUL (CİHAN)- Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında 2 Aralık Pazar günü deplasmanda Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenman ile başladı.

Can Bartu Tesisleri'nde sportif direktör ve teknik sorumlu Aykut Kocaman yönetimindeki antrenmanda, Pendikspor maçının on birinde görev alan oyuncular, rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanı, dayanıklılık koşusuyla sürdürdü. Antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı.

Öte yandan Kaleciler Volkan Demirel, Mert Günok ve Erten Ersu, ilk bölümde çalışmalarını takımdan ayrı sürdürürken, antrenmanın ikinci bölümünde ise Volkan Demirel ile Dirk Kuyt, salonda yaptıkları özel çalışmayla antrenmanı tamamladı.

Gençlerbirliği maçı sonrası sol bacak alt arka adalesinde sakatlığı bulunan Moussa Sow ise antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

Fenerbahçe, Kayserispor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenman ile sürdürecek.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.