Fenerbahçe, Mönchengladbach maçı hazırlıklarını sürdürdü

04 Aralık 2012 Salı 14:53
Fenerbahçe, Mönchengladbach maçı hazırlıklarını sürdürdü






İSTANBUL (CİHAN)- UEFA Avrupa Ligi C Grubu 6. hafta mücadelesinde 6 Aralık Perşembe günü Almanya´nın Borussia Mönchengladbach takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe, yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde yapılan antrenmana, Kayserispor maçında ilk 11 oynayan oyuncular katılmadı. 1 saat 25 dakika süren antrenmanda diğer oyuncular, ısınma hareketlerinin ardından 5'e 2 top kapma, kanat organizasyonu ve şut çalışması yaptı. Çalışmalar, 4 minyatür kaleli yapılan maçla sona erdi.

Bu arada antrenmanda U19 Milli Takım kampında bulunan Salih Uçan yer almazken, kaleci Serkan Kırıntılı ise bireysel futbolcu antrenörü Dolu Arslan ile sahanın etrafında koşular yaptı.

Öte yandan eşinin dedesi vefat eden Dirk Kuyt'ın, sportif direktör ve teknik sorumlu Aykut Kocaman'dan izin alarak Hollanda'ya gittiği bildirildi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.