Fenerbahçe otobüsüne taşlı saldırı

02 Aralık 2012 Pazar 21:06
Fenerbahçe otobüsüne taşlı saldırı






KAYSERİ (CİHAN)- Fenerbahçe otobüsü Kayserispor stadına giderken sarı-kırmızılı taraftarların taşlı saldırısına uğradı.

Spor Toto Süper Lig´in 14. haftasında Kayserispor ile bugün saat 19.00´da karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maç öncesi karşılaşmanın oynanacağı Kadir Has Stadı´na giriş yaparken bir grup taraftar tarafından taşlı saldırıya uğradı.

Sarı - lacivertli ekibi taşıyan otobüse yönelik gerçekleştirilen bu taşlı saldırıdan, teknik ekip ve futbolcular etkilenmezken, Profesyonel Futbol Takımı'nı taşıyan otobüsün ise camları kırıldı.

Bu arada Fenerbahçe kafilesinin kaldığı otelin önünde toplanan bir grup Kayserispor taraftarına göz yaşartıcı bombayla müdahale edildi. Bir grup Kayserispor taraftarı, sarı-lacivertlilerin kaldığı otelin önünde toplanarak, takımı stada götürmek için bekleyen otobüse taş ve sopalarla saldırmak istedi.

Polis ekiplerinin müdahalesiyle dağılan taraftarlar, bir süre sonra otele tekrar yaklaşmak istedi. Otelin önünde bulunan parktaki lambalara ve çöp kovalarına zarar veren taraftarlar, polisin göz yaşartıcı bombayla müdahalesi sonucu dağıldı.

Parkta ve park yakınındaki otobüs durağında bekleyen bazı vatandaşlar da göz yaşartıcı bombadan etkilendi.

Elinde bıçakla polise mukavemette bulunan bir taraftar, gözaltına alındı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.