Fenerbahçe, yarın İstanbul'a dönüyor

10 Temmuz 2011 Pazar 18:01
Fenerbahçe, yarın İstanbul'a dönüyor









Futbolda şike soruşturması kapsamında sorgulanan Başkan Aziz Yıldırım ile ceza evine konulan yöneticiler Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu'nun durumları nedeniyle morali bozulan takımlarına moral veren taraftarların takımla buluşması da ilginç görüntülere sahne oldu.

İstanbul ve çevre illerden gelen yaklaşık bin kişilik taraftar grubu, antrenman öncesinde, esnasında ve sonrasında tezahüratlar yaptılar.

Oyuncular ile taraftarlar karşılıklı olarak; "Sarı lacivert, Şampiyon Fenerbahçe, ''Darağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe'', ''Büyük Başkan, Aziz Yıldırım'', "Şampiyonluk bizim kupa bizim", "Fenerle kimse başa çıkamaz", ''Çoçuklar inanın, inanın çocuklar, güzel günler göreceği, güneşli günler", "Sen bizim 'Kocaman' gururumuzsun", ''Şampiyon Fenerbahçe'' tezahüratlarda bulundular.

Tezahüratların ardından taraftarlarla fotoğraf çektiren oyuncular, alkışlar eşliğinde yeniden tesislere geçtiler.

TAKIM YARIN İSTANBUL'A DÖNÜYOR

Bu arada yeni sezon hazırlıklarının ikinci bölümünü, yarın sabah saatlerinde Fenerbahçe Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak olan Fenerbahçe, tesislerde yenilecek öğle yemeğinin ardından karayolu ile İstanbul'a dönecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.