Fethullah Gülen'in ölüm tarihi; Google Gülen'i gömdü

Terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen'i internette arayanların karşısına ölüm tarihi de çıktı. Google Gülen için ölüm tarihi olarak 17 Nisan 2017 tarihini verdi.

21 Ekim 2016 Cuma 04:37
Fethullah Gülen'in ölüm tarihi; Google Gülen'i gömdü






Fethullah Gülen'in ölüm tarihi; Google Gülen'i gömdü


Fethullah Gülen Terör örgütü elebaşı Gülen'nin hayatıyla ilgili bilgiler veren ünlü internet arama motoru Google tarafından 13 Nisan 2017 tarihinde öldüğü ilan edildi. Hünüz 2017 yılına girmedik, Nisan ayına ise 6 ay var. Google'in terör örgütü elebaşı Gülen'in ölüm tarihini duyurması beraberinde çok sayıda komplo iddialarını da gündeme getirdi.

ABD O TARİHTE Mİ TESLİM EDECEK?

Sosyal medyada dün geceden itibaren günün konusu haline gelen olay beraberinde yeni tartışmalar da getirdi. Komplo iddialarının ardı arkası kesilmezken, bazı yorumcular 'Terör örgütü lideri o tarihde bir CIA suikastine mi kurban gidecek' sorusunu ortaya attı. Bazı vatandaşlar ise 'Paketlenme tarihi belli oldu' yorumları yaparken, Türkiye'de başkanlık sistemi referandum tarihinin Nisan ayında yapılacak olmasına dikkat çekti.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.