Fetö'cü hakim 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' diye bağırdı

FETÖ'cü hakimler tutuklanınca 'Atatürk'çü oldu, Yıllardır asker ve yargı içinde Atatürkçü olarak bilinen binlerce kişiye sahte belgelerle iftira üreten FETÖ'nün hakimleri, tutuklanınca akıllarına Atatürkçü olmak geldi.

21 Temmuz 2016 Perşembe 11:40
Fetö'cü hakim 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' diye bağırdı






Fetö'cü hakim 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' diye bağırdı

Son Dakika Haberler, Yıllardır kamu kurum ve kuruluşlarında Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğraflarına bile tahammül edemeyen, Atatarkçü olarak bilinen hakim ve savcılar ile askerleri Ergenekon, Balyoz gibi davalarda iftira dolu düzmece evraklarla yargılayan, çoğunu yıllarca cezaevlerinde tutan FETÖ'cülerin aklına Atatürkçü olmak geldi. Zonguldak'ta tutuklanan 14 hakim ve savcı arasında yer alan bir zanlı cezaevine gönderilirken 'ATATÜRK'ün askerleriyiz' diye bağırdı.


AKILLARINA ATATÜRK GELDİ

Zonguldak'ta, 'FETÖ/PDY' soruşturmasında önceki gün 10 hakim ve savcının tutuklanmasından sonra dün adliyeye sevk edilen 14 yargı mensubundan 12'si daha tutuklandı. Tutuklanan kadın hakim adliyeden çıkarılırken, 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' sloganı attı.



Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, 'Anayasal düzeni ortadan kaldırmak', 'Türkiye genelinde hükümeti devirmeye ve anayasal düzeni cebren ilgaya teşebbüs etmek', 'Bu suçu işleyen FETÖ/PDY terör örgütüne üye olmak' suçlamasıyla başlatılan soruşturma kapsamında 24 hakim savcı gözaltına alındı. Önceki gün adliyeye sevk edilen 10 hakim ve savcı tutuklandı. 14 hakim ve savcı ise dün adliyeye sevk edildi. Adliyedeki işlemleri gece boyunca devam eden hakim ve savcılardan 12'si, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı. 2 kadın yargı mensubu ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

'MUSTAFA KEMAL'İN ASKERLERİYİZ'

Tutuklanan hakim ve savcılar, polisler eşliğinde adliyeden çıkarıldı. Bazı yarı mensupları adliye önünde bekleyen yakınlarına el salladı. Tutuklanan kadın hakim ise 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' diye bağırdı. Polisin ağzını kapatmaya çalıştığı hakim, minibüste de pencereyi açıp bağırmaya devam etti.
Son Güncelleme: 21.07.2016 12:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.