FETÖ'cülerden darbe savunması: Rüyada Peygamber darbe yapın demiş

Müritler Darbesi'nin gerekçesi Fethullah Gülen'in gördüğü bir rüya olduğu ileri sürülüyor. FETÖ'cü darbe savunucuları 'Hocaefendimiz rüyasında Peygamberimizi görmüş. Peygamberimiz darbe yapın buyurmuş' yalanıyla taraftarlarını motive ediyor.

18 Temmuz 2016 Pazartesi 22:48
FETÖ'cülerden darbe savunması: Rüyada Peygamber darbe yapın demiş






FETÖ'cülerden darbe savunması: Rüyada Peygamber darbe yapın demiş

Son Dakika Haberler, FETÖ'cü cuntacılar darbe girişimini Fethullah Gülen'in rüyasında Peygamber'i gördüğünü ve kendisine 'darbe yapın' dediği yalanına sarıldı. Müritler Darbesi'nin yarıda kalması FETÖ'cüleri şoke ederken ortaya atılan yalan duyanları şaşırtıyor.



15 Temmuz gecesi Türkiye'yi kaosa sürükleyen Cuntacı Müritler, taraftarlarını motive etmek için dini sembollerele taraftarlarını kandırmış. Kendi aralarında darbenin kamuoyunda iyi anlatılması için görülen rüyayı paylaşan FETÖ'cü yapılanma 'Fethullah Gülen Hocaefendi rüyasında Peygamber efendimizi görmüş. Peygamber efendimiz Hocaefendi'ye Darbe yapın buyurdu' diyerek kendilerini motive ettiği iddia ediliyor.

İddiaya tanık olan Doç.Dr. Mehmet Şahin bir öğretmen tarafından anlatılan anektodu CNNTürk'te katıldığı programda anlattı.

'Bir öğretmenin bile Erdoğan düşmanlığını ve darbeyi savunmasının gerekçesini bu sözlerle süsledi' diyen Doç.Dr. Şahin, darbe girişiminin dini mitlerle süslenesine dikkat çekti.

DAHA ÖNCE DE TWETLERİ ARTIRIN DEMİŞ VE TAKKEYLE GÖRMÜŞTÜ!

Terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen daha önce 2004 yılında Amerika'da gördüğü rüya ile, Erdoğan'ı bir mağaraya başında takke ile girdiğini görmüş, mağaradan çıkışta ise askeri üniforma olduğunu farketmiş. Gülen yandaşları bu rüyayı yorumlarken 'Erdoğan askeri üniformayla bizi ezecek' yorumları yapmış konu uzun süre tartışılmıştı.
2014 yılında ise Pensilvanya'dan taraftarlarına seslenen Gülen yine rüyasında Peygamberimizi gördüğünü ileri sürmüş 'Peygamberimiz twetleri bir kat daha artırın' demişti.
Son Güncelleme: 18.07.2016 23:16
Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Haberleri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.