FETÖ tetikçisi Fransız gazeteciyi fena haşladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fransa gezisi sırasında bir gazetecinin FETÖ ağzıyla sorduğu soru gündeme damgasını vurdu. MİT TIR'ları davasını gündeme getiren Fransız gazeteciye, Erdoğan "O bir FETÖ operasyonuydu, onu yapan savcılar şimdi cezaevined, siz terör örgütü PKK'ya 4 bin TIR silah gönderen Amerika'yı sorun" dedi

05 Ocak 2018 Cuma 20:31
FETÖ tetikçisi Fransız gazeteciyi fena haşladı






FETÖ tetikçisi Fransız gazeteciyi fena haşladı


Terör örgütü PKK ve YPG'ye binlerce TIR silah gönderen ABD'nin tetikçiliğine soyunan FETÖ'cüler, kendilerine yandaş bulmakta zorlanmıyor. Fransaz gezisi sırasında FETÖ'cü hainlerin düzenlediği ünlü MİT tırları operasyonunu sormaya kalkan gazeteciye, Erdoğan'ın tepkisi sert oldu. Erdoğan "O bir FETÖ operasyonuydu, bunu yapanlar şimdi cezasını çekiyor, sen asıl terör örgütü PKK'ya 4 bin TIR silah gönderen ABD'yi sor dedi.


Fransa'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile ortak basın toplantısı düzenledi. Toplantı sırasında Fransız gazetecinin MİT TIR'larıyla ilgili sorusuna Erdoğan sert tepki gösterdi: Sen FETÖ ağzıyla konuşuyorsun.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransız gazetecinin 'Suriye'de savaşan kişilere bu kadar silah göndermiş olmaktan dolayı pişman mısınız?' sorusu üzerine şöyle yanıt verdi:

Suriye'ye kim silah gönderdi? Sen FETÖ ağzıyla konuşuyorsun. Çünkü o operasyonu yapanlar FETÖ'nün savcılarıydı. Şu anda onlar içeride, hapisteler şu anda ve operasyon yaptılar. İstihbarat teşkilatlarının bu tür operasyonlara yönelik, kamyonlarla silah taşıma vesaire gibi, nereye neyi taşıyacağı gibi yetkileri, hakkı vardır. Sen bana bu soruyu böyle soruyorsun da Amerika'nın 4 bin tır Suriye'ye şu anda getirmiş olduğu silahları niye sormuyorsun? Bunlar FETÖ ağzıdır, FETÖ ağzıyla konuşmamayı öğrenin"

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.