FIFA heyeti, 2013 incelemeleri için Rize´de

05 Aralık 2012 Çarşamba 16:22
FIFA heyeti, 2013 incelemeleri için Rize´de






RİZE (CİHAN)- FIFA heyeti, 23 Haziran-13 Temmuz 2013'de Türkiye'de düzenlenecek 2013 FIFA U-20 Dünya Kupası'nda ev sahipliği yapacak 7 şehirden biri olan Rize'nin Yeni Şehir Stadyumu'nda incelemelerde bulundu.

FIFA ve Futbol Federasyonu yetkililerinin incelemesinin ardından saha içerisinde düzenlenen basın toplantısına FIFA Müsabakalar Koordinatör vekili Rhiannon Martin, Rize Valisi Nurullah Çakır, Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Beyazlı ve Çaykur Rizespor yöneticileri katıldı.

Burada konuşan Rize Valisi Nurullah Çakır, turnuvanın bir ayağının Rize´de yapılacak olmasından büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek, İlimizin tanıtılması adına büyük yarar sağlayacak FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası´nın Rize ayağında 3 maç oynanacak. Turnuvanın heyecanını şimdiden yaşamaya başladık. dedi.

Rhiannon Martin ise Burada çok önemli maçlar oynanacak. Bu statta oynanacak olan 3 karşılaşmanın biri çeyrek final müsabakası olacak. Biletler satışta. Tüm aileleri, çocukları, futbolseverleri stadyuma bekliyoruz. diye konuştu.

Toplantıya katılanlar turnuvanın maskotu Kanki ve temsili maç biletiyle basın mensuplarına birlikte poz verdi. Vali Çakır, katılımcılardan bazıları Kanki ile sahada top oynadı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.