Fikret Orman: Sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya devam edeceğiz

06 Aralık 2012 Perşembe 18:27
Fikret Orman: Sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya devam edeceğiz






İSTANBUL (CİHAN)- Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş camiasının sadece bir spor kulübü olmadığını aynı zamanda sosyal bir kulüp olduğunu söyledi. Orman, sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya devam edeceklerini söyledi.

Fikret Orman, Akaretler´deki kulüp binasında Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı (TOÇEV) Başkanı Ebru Uygun, Genel Müdür Bade Takazoğlu ve Kurumsal İletişim Sorumlusu Utku Coşkun´u ağırladı.

Başkan Orman, ziyarette yaptığı konuşmada, vakfın sosyal sorumluluk projelerine ellerinden gelen desteği vereceklerini belirtti.
Vakfın hazırladığı projelerin anlatıldığı tanıtım filmlerinin BJK TV'de yayınlanmaya başladığını söyleyen Orman, Beşiktaş, halkın takımıdır. Bu çocuklar taraftarımız olsun ya da olmasın bizimdir. Onlara destek olmaktan gurur ve mutluluk duyarız. Beşiktaş camiası adına çok mutluyum. Biz sadece bir spor kulübü değiliz, sosyal bir kulübüz.


Ebru Uygun ise Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Yönetim Kurulu üyelerine vakıflarına verdiği destek nedeniyle teşekkür etti. Uygun ve beraberindekiler, ziyaretin anısına Başkan Fikret Orman´a bir hediye takdim etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.