Firari FETÖ'cü restoran sahibi İsmail Çolak teslim oldu

FETÖ'nün finans ayağında önemli isimler arasında adı geçen İsmail'in Yeri adlı restoranın sahibi İsmail Çolak, Finlandia'dan gelerek teslim oldu.

10 Ocak 2019 Perşembe 11:53
Firari FETÖ'cü restoran sahibi İsmail Çolak teslim oldu






Firari FETÖ'cü restoran sahibi İsmail Çolak teslim oldu


İstanbul Ankara yolu üzerinde bulunan ve bir dönem köfte ve ızgarasıyla ünlenen İsmail'in Yeri adlı restoranın sahibi FETÖ zanlısı İsmail Çolak Türkiye'ye gelerek teslim oldu..
FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz darbe girişimi sonrası hakkında yakalama kararı çıkarılan ve yurt dışına kaçtığı belirlenen Bolu Dağı'ndaki "İsmail'in Yeri" isimli ünlü et lokantasının sahibi İsmail Çolak (65),itirafçı olmak istediğini belirterek, teslim oldu.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlattığı soruşturma kapsamında FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı çıkarılan ve bir dönem Bolu Dağı'ndaki "İsmail'in Yeri" isimli ünlü et lokantasının sahibi olan İsmail Çolak'ın, Finlandiya'ya kaçtığı tespit edildi.

"Umreye gidiyorum" diyerek darbe girişiminden 6 ay önce kentten ayrıldığı saptanan Çolak, dün, itirafçı olarak teslim olmak istediğini Türk makamlarına bildirdi. Talebin kabul edilmesi üzerine İsmail Çolak, uçakla geldiği İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen Çolak'ın, emniyetteki sorgusunun devam ettiği belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
İsmailin Yeri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.