Fırat Kalkınma Ajansı, proje yazma teknikleri eğitimi verdi

29 Kasım 2012 Perşembe 18:19
Fırat Kalkınma Ajansı, proje yazma teknikleri eğitimi verdi






MALATYA (CİHAN)- Malatya, Bingöl, Elazığ ve Tunceli'ye hizmet veren Fırat Kalkınma Ajansı, sorumlu olduğu şehirlerde proje yazma teknikleri eğitimi verdi.

'İhracat ve Yenilikçilik' ile 'Yerelde Ekonomik Gelişme' mali destek programları kapsamında 13 milyon lira hibe desteğinden yararlanmak üzere proje hazırlayacak başvuru sahipleri için düzenlenen eğitime, kamu kurum ve kuruluşları, birlikler, sivil toplum kuruluşları, yeni girişimci adayları ve kooperatif temsilcileri katıldı.

Fırat Kalkınma Ajansı Program Yönetim Birimi Başkanı Serdar Bayram, eğitimin açılışında yaptığı konuşmada, amaçlarının bölgeden gelecek proje sayısını ve proje başarı düzeyini artırmak olduğunu belirtti. İstatistiklerin bu eğitimlere katılanların proje hazırlama konusunda daha başarılı olunduğunu gösterdiğini aktaran Bayram, ajans tarafından verilen eğitimin içerik olarak kendi destek programları yanında ulusal ve uluslararası diğer hibe kuruluşlarına sunulacak projeler için de önemli katkı sunduğunu vurguladı.

Eğitimde uzmanlar tarafından katılımcılara, proje kavramı, mantıksal çerçeve analizi, başvuru formu ve proje bütçesinin hazırlanması konuları anlatıldı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.