Fırat Üniversitesi'nde Sinema Haftası etkinliği düzenleniyor

05 Aralık 2012 Çarşamba 13:32
Fırat Üniversitesi'nde Sinema Haftası etkinliği düzenleniyor






ELAZIĞ (CİHAN)- Elazığ Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğrenci Konseyi ve Bilgisayar Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği öğrencileri işbirliğinde 'Sinema Haftası' etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe katılan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıfat Çolak, bu tarz etkinliklerin birlik ve beraberlik için önemli olduğunu vurgulayarak, Öğrencilerimizin düzenlediği etkinliklere ben ve öğretim üyesi arkadaşlarım canı gönülden destek veriyoruz. Bu tarz etkinlikler öğrencilerin moral ve motivasyonunu yükseltmek açısından önemli.´´ dedi.

3-7 Aralık tarihleri arasında düzenlenen `´Sinema Haftası´´ etkinliği çerçevesinde eğitim fakültesi konferans salonunda her gün bir film gösterimi gerçekleştiriliyor.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.