Fırtına, Apollon Tapınağı'nda hatıra fotoğrafı çektirmeyi zorlaştırıyor

03 Aralık 2012 Pazartesi 15:36
Fırtına, Apollon Tapınağı'nda hatıra fotoğrafı çektirmeyi zorlaştırıyor






ANTALYA (CİHAN)- Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Side'de fırtınalı hava etkisini gösteriyor. Deniz kenarında etkili olan fırtınalı hava, Side Antik Kent'te Apollon Tapınağı'na hatıra fotoğrafı çektirmeye gelen turistleri olumsuz etkiliyor.

Fırtınalı havada üşüyen turistler, Apollon Tapınağı'nda zor şartlarda hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra geri dönüyor. Side Apollon Tapınağı'na hatıra fotoğrafı çektirmeye gelen Almanya Berlinli mimar Maria Lad, soğuk havada üşüdüğü için hatıra fotoğrafı çektirmek için güneşli havada yeniden geleceğini söyledi.

Hollandalı turist Joyce Millens, arkadaşıyla birlikte fırtınalı havada deniz kenarında hatıra fotoğrafı çektikten sonra Side'ye geri dönmek zorunda kaldıklarını kaydetti.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.