Fırtına geliyor; İDO ve BUDO seferlerini iptal etti

Marmara Bölgesi'nde şiddetli fırtına beklentisi yüzünden deniz otobüsleri seferleri iptal edildi. Yola çıkmaya hazırlanan vatandaşların Marmaray ve Metrobüs'ü kullanması tavsiye ediliyor

08 Kasım 2016 Salı 06:43
Fırtına geliyor; İDO ve BUDO seferlerini iptal etti






Son Dakika yol durumu, Fırtına geliyor; İDO ve BUDO seferlerini iptal etti


İstanbul'da oturanlar, ulaşım için Marmara'da deniz otobüslerini kullanmaya hazırlananlar aman dikkat, İDO ve BUDO çok sayıda seferini Marmara Bölgesi'nde beklenen fırtına yüzünden iptal etti. Meteoroloji zaman zaman saatte 90 KM'nin üstüne çıkması beklenen fırtına yüzünden vatandaşları  da uyardı.
Marmara Denizi'nde beklenen şiddetli fırtına yüzünden İDO tüm iç hat seferlerini iptal etti, BUDO'nun da dış hat seferleri yapılamayacak


ÇOK SAYIDA DENİZ SEFERİ İPTAL

Marmara Bölgesi’nde bugün etkili olması beklenen olumsuz hava koşulları deniz ulaşımında seferler iptal ettiriyor. İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) iç hat deniz otobüsü seferlerini iptal ederken Bursa Deniz Otobüsleri(BUDO) ise İstanbul ve Bursa arasında yapılacak olan seferlerini hava muhalefeti nedeniyle gerçekleştiremeyeceğini duyurdu.

BUDO’dan yapılan açıklamaya göre:
07:00 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Kabataş), 08:00 tarihindeki İstanbul (Kabataş)
- Bursa (Mudanya), 08:30 Bursa (Mudanya)
- İstanbul (Büyükçekmece), 09:00 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Kabataş), 09:00 Bursa (Mudanya)
- Armutlu (İhlas), 09:30 Armutlu (İhlas)
- İstanbul (Kabataş),10:30 İstanbul (Büyükçekmece)
- Bursa (Mudanya),10:45 İstanbul (Kabataş)
- Bursa (Mudanya) deniz otobüsü seferleri olumsuz hava muhalefeti nedeniyle iptal edilmiştir.


İDO’dan yapılan açıklamaya göre hava muhalefeti nedeniyle tüm iç hat deniz otobüsü seferlerinin iptal edildiği öğrenildi.

Aynı zamanda 07.45 Bandırma - Yenikapı - Bostancı deniz otobüsü seferinin de olumsuz hava koşulları nedeniyle gerçekleştirilemeyeceği duyuruldu.

 
Son Güncelleme: 08.11.2016 07:23
Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Yol Durumu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.