Flaş Flaş Flaş Darbeci subaylar Yunanistan'a helikopterle kaçtı

Türkiye'yi darbenin eşiğine getiren, yüzlerce kişinin ölümüne ikibinden fazla kişinin yaralanmasına sebep olan paralel çetenin çapulcuları soluğu Yunanistan'da aldı. Rütbelerini söken paralel çetenin cuntacı subayları Yunanistan'dan siyasi sığınma talebinde bulundu

16 Temmuz 2016 Cumartesi 13:01
Flaş Flaş Flaş Darbeci subaylar Yunanistan'a helikopterle kaçtı






Alçak talep, Darbeci cunta rütbelerini sökerek Yunanistan'a helikopterle kaçtı


Alçak sığınma; Türkiye'yi kaosa sürüklemeye kalkan cuntacı subaylar rütbelerini sökerek Yunanistan'a sığındı. Cuntacı subayların kimliği henüz bilinmiyor.
Türkiye Yunanistan'dan sığınma talebinde bulunan cuntacı subayların iadesini resmen istedi. Bu arada askeri helikopterin SOS sinyaliyle Yunanistan hava sahasına girdiği belirlendi. Cuntacı subayların kimlikleri de Dışişleri Bakanlığı'ndan talep edildi.



Türkiye'yi kaosa sürükleyen darbe girişiminde yer alan 7 subay askeri bir helikopterle Yunanistan'a kaçtı. Yunanistan'ın Dedeağaç kentine inen askeri helikopterde bulunan 7 asker ve 1 sivil bu ülkeden sığında talebinde bulundu. Cumhuriyet tarihinde ilk kez üzerinde Türk askeri üniforması bulunan 7 Türk askeri Yunanistan'a siyasi nedenlerle sığınmak üzere kaçtı.

Yunanistan sığınma talebi karşısında şaşkın.

Askeri helikopterin Yunan savunma sistemini nasıl aşarak bu ülkeye girdiği tam olarak bilinmiyor.
Yunanistan hükümeti 1'i sivil 7'si asker halen Yunanistan makamları tarafından sorgulanıyor.
Yunanistan resmi makamları, Türk askerlerinin rütbelerini sökerek helikopterden öyle indiği ortaya çıktı.
Son Güncelleme: 16.07.2016 13:43
Anahtar Kelimeler:
Darbeci Subaylar Kaçtı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.