Flaş...Flaş...Flaş... PKK roketi cami vurdu, 2 ölü 13 yaralı var

PKK'lı teröristler tarafından atılan iki roketten birinin, Kilis il merkezinde tarihi Çelik Camii'ine isabet ettiği, diğerinin de restoranın olduğu bölgeye düştüğü öğrenildi. Saldırı sırasında 2 vatandaşımız hayatını kaybetti, 13 yaralı var. Tarihi Çelik Camii'nde akşam namazı kılınırken düzenlenen roket saldırısının ardından TSK saldırının düzenlendiği bölgeyi ateş altına aldı.

24 Ocak 2018 Çarşamba 18:40
Flaş...Flaş...Flaş... PKK roketi cami vurdu, 2 ölü 13 yaralı var






Flaş...Flaş...Flaş... PKK roketi cami kubbesini vurdu, yaralılar var


Son Dakika Kilis, Afrin harekatı devam ederken, PKK'lı teröristler tarafından atılan iki roket, Kilis Büyüktutan Mahallesi'nde bulunan tarihi Çelik Camii'ni vurdu. Akşam namazı için camiye gelen vatandaşların üzerine camii kubbesi çöktü. En az 8 yaralının bulunduğu ifade edildi. Geçtiğimiz yıl terör örgütü DAEŞ'in Daha önce roket saldırılarına hedef olan Kilis, şimdi de Afrin'den PKK'lı teröristlerin hedefi haline geldi.

ACI HABERİ VALİLİK AÇIKLADI: 2 ÖLÜ 13 YARALI VAR

Kilis Valisi Mehmet Tekinarslan, Kilis'e atılan 2 roket nedeniyle 1 kişinin hayatını kaybettiğini, 13 kişinin yaralandığını söyledi.
Kilis Valisi Tekinarslan, Kilis'te kent merkezinde bulunan Çalık Camisi ve yakınlarındaki bir eve 2 adet roket isabet ettiğini belirterek, iki saldırıda toplam 1 kişi ölürken, 13 kişinin de yaralandığını ifade etti.
Tekinarslan, yaralıların tamamının hastanelere kaldırılarak, tedavi altına alındığını ifade etti.


PKK'lı teröristler Kilis'te camiyi hedef aldı. Azez'den atılan roket mermisi caümide akşam namazını kılan vatandaşları hedef aldı.


Görgü tanıkları iki roketin peş peşe düştüğünü belirterek mermilerden birinin de, bir bahçeye isabet ettiğini söyledi. Roketlerden birinin camiyi vurduğu, diğerinin ise Öğretmenevi yakınlarındaki bahçeye düştüğü öğrenildi.
Çelik Camii'nin yıkılan kubbesi altından çıkarılan vatandaşlar hastaneye kaldırıldı.


Halen bölgede polis ekiplerinin incelemesi devam ediyor. Enkaz altında kalan vatandaş olmadığı bildiriliyor.

İkinci roket mermisinin düştüğü restoran önünde de yaralılar bulunduğu bildiriliyor..

AYRINTILAR TAKİP EDİLİYOR

Son Güncelleme: 25.01.2018 21:44
Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Kilis
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.