Fransa'da son durum, Paris'te terör dalgası kabusa döndü

Mizah Dergisi Charlie Hebdo saldırısı şüphelileri Cherif ve Said Kouachi kardeşlerin, Paris'in yaklaşık 40 kilometre kuzeydoğusunda bir rehine ile kapana kıstırılmasının ardından kentte ikinci rehine krizi yaşanıyor.

09 Ocak 2015 Cuma 17:44
Fransa'da son durum, Paris'te terör dalgası kabusa döndü






Fransa'da son durum, Paris'te terör dalgası kabusa döndü,

Mizah Dergisi Charlie Hebdo saldırısı şüphelileri Cherif ve Said Kouachi kardeşlerin, Paris'in yaklaşık 40 kilometre kuzeydoğusunda bir rehine ile kapana kıstırılmasının ardından kentte ikinci rehine krizi yaşanıyor.

Bu kez de bir koşer marketine giren saldırganın içeride bulunanları rehin aldı. Saldırganın dün Paris'te, bir kadın polis memurunu öldüren kişi olduğundan şüpheleniliyor. AFP, biri kadın biri çocuk üzere 5 kişinin rehin alındığını ve olayda en az iki kişinin öldürüldüğünü iddia etti.

Charlie Hebdo saldırısı şüphelileri Cherif ve Said Kouachi kardeşlerin, Paris'in yaklaşık 40 kilometre kuzeydoğusunda bir rehine ile kapana kıstırılmasının ardından kentte ikinci rehine krizi yaşanıyor. Bu kez de bir koşer marketine giren saldırganın içeride bulunanları rehin aldı. Saldırganın dün Paris'te, bir kadın polis memurunu öldüren kişi olduğundan şüpheleniliyor.

Fransız polisi ise markette ölü olmadığını, 1 ağır yaralı olduğunu söyledi. Fransa İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklama da ise Eyfel kulesi yakınında sorun olmadığı bildirildi.

Reuters ise markette 1'i ağır yaralı, 6 rehine olduğunu ve marketteki saldırganın Kauşi kardeşlerin kuşatmasının kaldırılmasını istediğini belirtti

Paris'in doğusundaki Porte de Vincennes semtinde yaşanan olayda saldırganın beş kişiyi rehin aldığı ifade edildi. Rehineler arasında bir kadın ile bir çocuk olduğu bildirildi.

Marketteki zanlı kuşatmanın kaldırılmasını istiyor
Son Güncelleme: 09.01.2015 17:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
robin 2015-01-09 19:32:35

fransa suriyede ırakta libyada katledilen binlerce masum insanın ölümünden sorumludur, bir gün bunun hesabının verileceğini anlaması gerekirdi. fransa her türlü islam karşıtı düşünceye özgürlük adı altında hakarete göz yumdugu gün bunun olacağını bilmeliydi pkklı faşist katiller ülkede cirit atarken türk büyük elçiliğine yönelik kanlı saldırılara adı karışan ermeni katillere izin vererek fransa milyonlarca insanın kalbinde bu saldırıları çoktan hak etmişti. terörizm bir insanlık suçudur kesinlikle kabul edilmez ama fransa kendi kirli geçmişiyle yüzleşmeli