Freni boşalan kum kamyonu araçları eze eze durdu

İpek Yolu üstünde freni boşalan kum kamyonu dehşeti, 1 ölü 5 yaralı var. Çok sayıda aracı ezerek duran kamyon sürücsü gözaltında.

06 Ağustos 2018 Pazartesi 13:26
Freni boşalan kum kamyonu araçları eze eze durdu






Freni boşalan kum kamyonu araçları eze eze durdu

Şanlıurfa İpek Yolu üstünde kum kamyonu çok sayıda aracı önüne katarak ezdi. Freninin boşaldığı öne sürülen kum yüklü kamyon, sürücüsünün kontrolünden çıkıp, seyir halindeki 4 araca çarptıktan sonra yan yattı. Kazada yaralanan 5 kişi, sıkıştıkları araçlardan çevredekiler ile itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Korkunç kazada yaralananlardan biri kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, sabah saatlerinde, İpekyolu Mahallesi'ndeki Balıklıgöl Devlet Hastanesi yakınlarında meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilmeyen kum yüklü kamyonun, iddiaya göre, freni boşaldı. 

Edinilen bilgilere göre, sürücüsünün kontrolünden çıkan kamyon, karşı yönden gelen kamyonet ile 3 otomobile çarptıktan sonra bir süre yolda sürüklenip, yan yattı.


Araçların hurdaya döndüğü kazayı görenler, sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Çevredekiler, ekipler gelene kadar araçlarda sıkışanları çıkarmak için seferber oldu. Araçlarında sıkışanlar, itfaiye ekiplerinin gelmesiyle kurtarıldı.


1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Sıkıştıkları yerden çıkartılan Müslüm D., Abdullah S., Mehmet Halil T., Sabri Yıldız ve ismi öğrenilemeyen bir kişi hastaneye kaldırıldı. Balıklıgöl Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Sabri Yıldız, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.


 

Anahtar Kelimeler:
Şanlıurfa İpek Yolu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.