Galatasaray, Braga'ya hazır

04 Aralık 2012 Salı 20:31
Galatasaray, Braga'ya hazır






BRAGA (CİHAN)- Galatasaray, yarın akşam Şampiyonlar Ligi'nde Braga ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini bekleme başladı.

AXA Stadı'nda maçın son çalışmasını yapan Sarı-kırmızılı takım, ilk onbeş dakikası basına açık bir çalışma gerçekleştirdi. Sarı-kırımızılı futbolcular, sahaya ısınmak için çıkarken stadın yapısını inceleyerek kendi aralarında stat konusunda yorum yaptı. İdman öncesinde Fatih Terim, yardımcıları ve bazı futbolcularla ayak topu oynadı.

MUSLERA İDMANA ÇIKTI

Gaziantepspor maçında sakatlığına rağmen maçı tamamlayan ve Braga maçında oynayıp oynamayacağı belli olmayan kaleci Muslera, idmana katıldı. Muslera idman öncesinde ayağına bandaj yaparak idmana çıktı.

Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise oyuncuların taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.