Galatasaray, Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı

29 Kasım 2012 Perşembe 22:16
Galatasaray, Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı






İSTANBUL (CİHAN)- Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında kendi evinde Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleşen antrenmanın ilk bölümünde oyuncular, üç grup halinde 5'e 2 top kapma çalışması yaptı. Isınma ve açma - germe hareketlerinin ardından antrenmanının ana bölümünde taktik çalışma gerçekleştirildi. İdman, soğuma hareketleriyle tamamlandı.

Cris, sol alt baldır adalesindeki zorlanma nedeniyle tedbir ve tedavi amaçlı olarak antrenmana çıkmadı. Brezilyalı savunmacı, maç kadrosuna da alınmadı.

Galatasaray, akşam antrenmanının ardından Gaziantepspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girdi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.