Galatasaray, Sivasspor maçı hazırlıklarına Braga'da başladı

06 Aralık 2012 Perşembe 16:14
Galatasaray, Sivasspor maçı hazırlıklarına Braga'da başladı






BRAGA (CİHAN)- Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki SC Braga karşılaşmasının ardından Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Portekiz'in Braga kentinde başladı.

Estadio Primeiro de Maio'da (Braga 1 Mayıs Stadı) Teknik Direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleşen antrenmanda Braga karşılaşmasında 45 dakikadan fazla sahada kalan oyuncular, rejenerasyon çalışması yaparak idmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise top kapma egzersizleriyle idmana devam ettiler. Bu bölümde kaleciler Ufuk Ceylan ve Eray İşcan kaleci antrenörü Claudio Taffarel eşliğinde çalıştı. Antrenmanın ana bölümünde ise dar alanda çift kale maç gerçekleştirildi.

Çift kale maçın ardından iki takım halinde yapılan yan top çalışmasında Hasan Şaş'ın yaptığı ortaların ardından 10 gole ilk ulaşan Hakan Balta, Gökhan Zan, Engin Baytar, Umut Bulut ve Sercan Yıldırım'lı turuncu takım, galibiyet sonrası sevinç yumağı oluşturdu.

SC Braga karşılaşmasının ardından İstanbul'a dönen Fernando Muslera ve Felipe Melo, idmanda yer almadı.

Galatasaray, Sivasspor maçı için yarın Braga'dan karayolu ile Porto'ya oradanda kalkacak özel uçakla Sivas'a geçerek maç hazırlıklarına burada devam edecek.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.