Galatasaray'da Domercant'ın ön çapraz bağları kopmuş

29 Kasım 2012 Perşembe 13:59
Galatasaray'da Domercant'ın ön çapraz bağları kopmuş






İSTANBUL (CİHAN)- Galatasaray Medical Park oyuncusu Henry Domercant'ın sağ ön çapraz bağlarında kopma tespit edildiği açıklandı. Skorer oyuncu daha önce aynı yerden sakatlanmış ve uzun süre parkelerden ayrı kalmıştı.

EuroCup'taki temsilcilerimizden Galatasaray Medical Park, dün akşam Abdi İpekçi Spor Salonu'nda konuk ettiği Lokomotiv Kuban'ı 24 sayı farkla 76-52 mağlup ettiği maçta, yıldız oyuncusu Henry Domercant talihsiz bir sakatlık geçirmişti. Bugün yapılan kontroller ve çekilen MR sonrası Domercant'ın sağ ön çapraz bağlarında kopma olduğu belirtildi.

İkinci çeyreğin ortalarında rakibiyle girdiği ikili mücadele sonrasında sağ dizinden sakatlanan Henry Domercant, sahayı takım arkadaşlarının kollarında terk ederek ikinci yarıda görev almamıştı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.