Galatasaray'ın yeni transferi Jaka Lakovic imzayı attı

15 Temmuz 2011 Cuma 14:50
Galatasaray'ın yeni transferi Jaka Lakovic imzayı attı






Geçtiğimiz sezon Beko Basketbol Ligi'nde final oynayan Galatasaray'ın Barcelona'dan kadrosuna kattığı Sloven guard Jaka Lakovic sağlık kontrolünden geçerek iki yıllık resmi imzayı da attı.Bu yıl Euroleague'de başarı hedefleyen Galatasaray Erkek Basketbol takımı bu hedef doğrultusunda Barcelona'dan transfer ettiği Jaka Lakovic, Medical Park Hastanesi'nde sağlık kontorülünden geçtikten sonra 2 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Jaka Lakovic, Galatasaray'a gelmeden önce Galatasaray hakkında bilgi sahibi olduğunu söyleyerek, Galatasaray'a gelmekten çok mutlu olduğunu söyledi.Galatasaray'ın çok büyük hedefleri olduğunu söyleyen Lakovic, "Euroleague elemelerini geçeceğimize ve daha sonra da çok iyi işler yapacağımıza inanıyorum" dedi. 
Panathinaikos'da oynarken Efes Pilsen maçında Oktay Mahmudi ile rakip olduklarının hatırlatılması üzerine Lakovic, "Gerçek bir derbiydi. Özellikle İstanbul'da oynanan maç çok çekişmeli geçmişti fakat sonunda kazanan biz olmuştuk" diye konuştu.
Euroleague tarihinin en iyi 50 oyuncusundan birisi olarak seçildiğini ve yine bu şekilde performans vaat edip etmeyeceği sorusuna ise yıldız oyuncu, "En azından maçlarda performansımın yüzde yüzünü ortaya koyacağımın sözünü veriyorum. Kişisel tespitler sadece gazete ve medya için önemlidir. Bu nedenle önemli olan takımın nerelere geldiği, ne başarı getirdiğidir. Bunun için de elimden geleni yapacağım bunun sözünü verebilirim" şeklinde konuştu.
Türkiye Baskebol Ligi hakkında bir arkadaşından bilgi aldığını kaydeden Lakovic, "Arkadaşımdan bilgi aldım ve Türkiye liginin rekabetçi ve giderek büyüyen bir lig olduğunun farkındayım. Dolayısıyla bununda bir parçası olmaktan çok mutluyum. dedi.Lakovic, Türkiye liginde de çok önemli yıldız oyuncuların olduğunu bildiğini aktararak, Ukic ve Andric'i söyleyebilirim daha birçok oyuncu sayabilirim fakat hepsinin ismini burada sayamam" ifadesini kullandı.
Galatasaray Basketbol Genel Menajeri Ali Tursan da, "Bu yıl geçen yılki felsefeyi devam ettirmeye çalışacağız. Felsefemiz neydi son topa kadar mücadele, bu nedenle bu felsefeyi devam ettireceğiz. Takımda değişiklikler oldu belki ama Galatasaray takımında bir değişiklik yok" diye konuştu. Tursan yeni transferleri ise müthiş olarak değerlendirdi. 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.