Gazeteci Baki Avcı kalbine yenik düştü

Türk basının emektar gazetecilerinden Baki Avcı 56 yaşında kalbine yenik düştü. Bir süredir sağlık sorunları ile mücadele eden Baki Avcı Sözcü Gazetesi'nin kuruluşunda yer almış, gazetenin haber müdürlüğü görevini üstlenmişti.

14 Ocak 2018 Pazar 10:47
Gazeteci Baki Avcı kalbine yenik düştü






Gazeteci Baki Avcı kalbine yenik düştü

Türk basınının emektar gazetecilerinden Baki Avcı, geçirdiği kalp krizine dayanamadı. Sözcü gazetesinin haber müdürü duayen gazeteci Baki Avcı'yı kaybettik. Avcı bir süredir sağlık sorunları nedeniyle tedavi görüyordu.

Sözcü gazetesinin kuruluşunda yer alan ve ardından haber müdürlüğü görevini üstlenen tecrübeli gazeteci Baki Avcı (56), sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayata gözlerini yumdu. Avcı bir süredir sağlık sorunları nedeniyle tedavi görüyordu.

Baki ağabeyimize Allah’tan rahmet; Türk basın camiası ve kederli ailesine sabır diliyoruz…

BAKİ AVCI KİMDİR?

Baki Avcı 1962 yılında doğdu. Gazetecilik mesleğine 15 Mart 1977 yılında başladı. Harçlıklarıyla biriktirdiği para onun ilk fotoğraf makinesini almasını ve mesleğe başlamasını sağladı. Koyu bir Galatasaray taraftarı olarak bilinen Avcı 56 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.