Gazeteci Yazar Ali Bulaç tahliye edildi

FETÖ'nün medya yapılanmasında yer aldığı iddiasıyla tutuklu olarak 22 aydır cezaevinde bulunan Ali Bulaç tahliye edildi.

12 Mayıs 2018 Cumartesi 03:36
Gazeteci Yazar Ali Bulaç tahliye edildi






Gazeteci Yazar Ali Bulaç tahliye edildi

Terör örgütü FETÖ'nün medya yapılanmasında yer aldığı iddiasıyla tutuklu olarak yargılanan Ali Bulaç gece tahliye edildi.

Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) yayın organı olduğu gerekçesiyle kayyuma devredildikten sonra kapatılan Zaman Gazetesi'nin eski yazarlarından Ali Bulaç, hakkında verilen tahliye kararının ardından tutuklu bulunduğu Silivri Cezaevi'nden çıktı


İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada verilen tahliye kararının ardından tekrar tutuklu bulunduğu Silivri Cezaevi'ne getirilen Ali Bulaç, gece yarısı cezaevinden çıktı. TEM Gişeler Mevkii'ne cezaevi aracı ile getirilen Bulaç'ı burada ailesi ve yakınları karşıladı.

Tahliyesinden son derece mutlu olduğunu belirten Bulaç, "Çok sevindim, çok memnunum. 22 ay yattık. Mahkeme bizim masumiyetimize inandı. Kimseden şikayetim yok. İnşallah bir kere daha tekerrür etmez. Şu anda birlik ve beraberlik içinde olmaya ihtiyacımız var" dedi.

Bulaç, daha sonra ailesiyle birlikte buradan ayrıldı.

Anahtar Kelimeler:
Ali Bulaç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.