Gaziantep'in kurtuluşunu türkülerle kutladılar

06 Aralık 2012 Perşembe 16:13
Gaziantep'in kurtuluşunu türkülerle kutladılar






GAZİANTEP (CİHAN)- Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, Gaziantep´in düşman işgalinden kurtuluşunu türkülerle kutladı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar Salonu´nda gerçekleşen programda Gaziantep´in düşman işgalinden kurtuluşunun 91'nci yıldönümünü kutladı. Gaziantep yöresine ait türkülerin ağırlıkta olduğu kutlama programına Gaziantepliler büyük ilgi gösterdi. Yöresel kıyafetler içinde programlarını yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu'na eşlik ederek birlikte söyleyen izleyiciler, keyifli bir program izledi.

Gaziantep´in kültürel ve sanatsal etkinliklerine katkı vermeye devam ettiklerini belirten Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Sema Marangoz, Gaziantep´in Kurtuluş Yıldönümü'nün tüm Gaziantepliler gibi kendisi için de önemli bir gün olduğunu ve Aralık ayı içerisinde bu amaçla şehirde pek çok etkinlik düzenlendiğini belirtti. Kurtuluş Bayramımız olan 25 Aralık tarihinde, Büyükşehir Belediyesi olarak başka programlarla da bu önemli günün kutlanacağını anımsatan Marangoz, Atalarımızın bize armağan ettiği bu toprak ile bayrağın gelecek nesillere teslimini vazife bilen bir toplumuz. Bugün Gaziantep türküleri ile Gazi kentimizin düşman işgalinden kurtuluşunu bir kez daha hatırladık, kutladık. diye konuştu.

Gaziantep Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen´in konser sonrasında Şef Yaşar Seçkin'e çiçek vererek tebrik ettiği programa, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkâmil Kaymakamı Mehmet Aydın, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Evrim, Polis Okulu öğrencileri ve çok sayıda izleyici katıldı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.