Gençlik Göklerde, gençleri uçuruyor

15 Temmuz 2011 Cuma 22:21
Gençlik Göklerde, gençleri uçuruyor






Türk havacılık sektörü hem Türkiye'de hem de dünyada adından söz ettiriyor. Yenilikçi ve rekabetçi gücüne yetişmiş insan gücü ve teknolojik alt yapısıyla sektör çok sayıda gelişmiş ülkenin gıptayla izlediği bir güç haline geldi.

FOTO GALERİ GÖKYÜZÜNÜN YILDIZLARI FOTO GALERİ

Türkiye'de havacılık sektöründe yayınlar, dergiler, ve TV programları da geniş bir kitleye hitap ediyor. Havacılık sektörü içerisinde yer alan onlarca alt grup, sektörün daha da büyümesi için bir sinerji ortaya çıkarırken, yeni programlar sektörde çalışacaklara ışık oluyor.
Bunlardan biri de Nuray Baykal'ın hazırlayıp sunduğu Gençlik Göklerde programı. Deneyimli gazeteci Nuray Baykal, programında sektörde son gelişmeleri, yeni yatırımları, mesleğinin zirvesinde önemli yöneticileri her programında konuk ediyor. Sektörün sesi haline gelen Gençlik Göklerde programını Kanal9'da izleyebilirsiniz. Programla ilgili genclikgoklerde.com adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.