Gençlik Merkezi binası inşaatı son aşamaya geldi

06 Kasım 2012 Salı 17:35
Gençlik Merkezi binası inşaatı son aşamaya geldi






ADIYAMAN (CİHAN)- Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Altınşehir Mahallesi, Adıyaman Üniversitesi yanında yapımı devam eden yeni Gençlik Merkezi binasında incelemelerde bulundu.

İnşaat binasını gezen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı ve Müdür Yardımcısı Fevzi Bener, yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Adıyamanlı gençlere hizmet edecek olan modern binanın çok yakında hizmete gireceğini belirten Bağcı, Gençlik Merkezi binasının, beklenenden daha evvel teslim alınması konusunda çaba içerisinde olduklarını söyledi.

İnşaatın büyük ölçüde tamamlandığını ve yakında teslim alınacağını belirten Bağcı, Yeni binamızın inşaatı hızla devam ediyor ve çok yakın bir zamanda teslim alacağız. dedi.

Bağcı, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın, geleceğin teminatı olan gençleri her zaman önemsediğini ifade etti. Bağcı, şöyle dedi: Yapılan çalışmalarımızda ve yatırımlarımızda da aynı şekilde özellikle gençlerimizin geleceklerini etkileyecek şekilde eğitim almalarına, kendilerini geliştirmeye ve yetiştirmeye yardımcı olacak kurumlarımız ve kuruluşlarımıza yeni tesisler kazandırabilmek için yoğun bir gayret içersindeyiz. Adıyaman'da yapımı devam eden ve 12-29 yaş grubuna hitap edecek olan yeni Gençlik Merkezi binasında, çok amaçlı kapalı spor salonu, öğrencilerin 106 farklı branşta eğitim alarak, kendilerini geliştirebilecekleri ve eğitim alacakları kursların yer aldığı bilgisayar laboratuvarı, okuma salonları, kütüphane, oyun salonları, eğitim salonları, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahaları ile sosyal tesisler bulunuyor. Yaklaşık olarak 2 milyon 338 bin TL'ye mal olacak yeni Gençlik Merkezi açıldığında, gençlerimiz bu imkanlardan faydalanarak kendilerini daha iyi yetiştirir. Gençlerimiz bizim için çok önemli. Bizler gençlerimizin geleceği için her şeyi yapmaya hazırız ve bu anlamda gayretle çalışıyoruz.



CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.