Genel Sekreter Kaya: Sağlık alanında daha iyi olacağız

29 Kasım 2012 Perşembe 16:20
Genel Sekreter Kaya: Sağlık alanında daha iyi olacağız






IĞDIR (CİHAN)- Iğdır Kamu Hastahaneler Birliği Genel Sekreteri Bülent Kaya, İlimizde sağlık alanında daha iyi projeler yaparak vatandaşlarımıza daha iyi hizmet edeceğiz. dedi.

Kaya, Iğdır'da sağlık alanında son yıllarda güzel çalışmalar olduğunu, 250 yataklı yeni hastanenin de hizmete girmesiyle fiziki sıkıntıların sona ereceğini belirtti. Iğdır'da sağlık alanında birçok çalışma yaptıklarını anlatan Kaya, Eski çocuk hastanemizi 15 gün içinde ana binamıza taşıyacağız. Bundan sonra hizmete ana binamız da devam edeceğiz. dedi.

Yeni hastane binasının yapımına aralıksız devam ettiklerini ifade eden Kaya, şunları kaydetti: Şu an Iğdır'da sağlık alanında birçok çalışmamız var. Biz sürekli arkadaşlarımızla bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapıyoruz. Amacımız, vatandaşlarımıza en güzel hizmeti sunmak. Iğdır'da 71 uzman doktorumuz var. Çok başarılı ameliyatlar yapıyoruz. Tek sorunumuz fiziki alan yetersizliği, bu sorunu da 2013 yılında ortadan kaldıracağız.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.