Genelevde ölüm; 54 yaşındaki adam genelevde kalp krizi geçirdi

Çorum'da geneleve giden 54 yaşındaki E.Y. cinsel ilişki sırısanda kalp krizi geçirdi.E.Y. gelen sağlık ekibinin tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı

21 Eylül 2014 Pazar 13:02
Genelevde ölüm; 54 yaşındaki adam genelevde kalp krizi geçirdi






Genelevde ölüm; 54 yaşındaki adam genelevde kalp krizi geçirdi

Ölüm 54 yaşındaki adamı genelevde bir hayat kadınıyla cinsel ilişki sırasında yakaladı. E.Y. adlı kişi kaldırıldığı hastanede öldü. Çorum'da geneleve giden 54 yaşındaki E.Y. cinsel ilişki sırasında kalp krizinden öldü.

Olay dün gece çevre yolu üzerinde bulunan genelevde meydana geldi. 54 yaşındaki E.Y, bir kadınla ilişkiye girmek için odaya çıktı. Cinsel ilişki sırasında da aniden fenalaştı. Bunun üzerine hayat kadını bağırarak çalışanlardan yardım istedi ve 112 Acil Servis arandı. Gelen sağlık ekibi kalp krizi geçirdiğini belirlediği E.Y.'ye müdahale etti ancak yaşama döndürülemedi.


Genelevdeki odada savcısının yaptığı incelemeden sonra E.Y.'nin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, polis de ölen E.Y. ile cinsel ilişkiye giren kadının ifadesini aldı.

Son Güncelleme: 21.09.2014 13:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sinema eki 2014-09-21 19:34:32

oha yok artık en kötü ölüm bu ya

Avatar
ozge alkin 2015-08-06 18:44:13

Gebersin ahlaksiz