GESİAD üyeleri Boydak Holding tesislerini gezdi

05 Aralık 2012 Çarşamba 16:22
GESİAD üyeleri Boydak Holding tesislerini gezdi






NEVŞEHİR (CİHAN)- Nevşehir Genç İşadamları ve Sanayicileri Derneği ( GESİAD ) üyeleri, Boydak Holding Yönetim Kurulu üyesi ve CEO´su Memduh Boydak´ın davetlisi olarak Kayseri´de faaliyet gösteren holding bünyesine bağlı bazı tesislerde ve fabrikalarda incelemelerde bulundu.
15 sanayici ve iş adamından oluşan heyet, Boydak Holdinge bağlı olarak faaliyet gösteren Boyteks Yatak, Boyteks Çelik ve Boyteks Tesktil fabrikalarında inceleme ve gözlemlerde bulundu ve yetkililerden bilgiler aldı.
Yapılan gezide GESİAD üyelerine fabrika hakkında bilgiler veren Boyteks Fabrikaları Satış ve Pazarlama Müdür Yardımcısı, Endüstri Mühendisi Aydın Aydın şunları söyledi 1957 yılında Kayseri´de temelleri atılan ve Türkiye sınırlarını aşarak dünyaya uzanan Boydak Holding, bugün mobilyadan, tekstile, kimyadan pazarlamaya, demir-çelikten lojistiğe, enerjiden bilişime kadar birçok alandaki faaliyetlerini sektör lideri olarak sürdürüyor. 36 şirkete sahip Boydak Holding, 8 ayrı sektörde faaliyet gösteriyor. Boydak Holding çatısı altında, Türkiye´nin en önemli markaları arasında yer alan İstikbal, Bellona, Mondi, İstikbal Regina Mutfak & Banyo, Hes Kablo, Boyteks, Form Sünger gibi firmalar bulunuyor. Kurulduğu günden bu güne entegre üretim anlayışı ve yatırım odaklı yaklaşımı ile hizmet verdiği sektörlere katma değer yaratan Boydak Holding, Türkiye´nin en büyük sanayi kuruluşları arasında yer alıyor. Holding, 12 bin çalışanı ve yurt geneline yayılmış 2 bin bayisi ve yatırımlarıyla bölgesel ve sürdürülebilir kalkınma politikasıyla Türkiye ekonomisine ivme kazandırmaya devam ediyor.

Gezi sonrasında GESİAD üyeleri fabrika önünde toplu fotoğraf çektirdikten sonra Nevşehir'e döndü.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.