Giresun Federasyonu hain saldırıyı kınadı

15 Temmuz 2011 Cuma 21:34
Giresun Federasyonu hain saldırıyı kınadı










Giresun Federasyonu Diyarbakır Silvan’da 13 askerimizin şehit düştüğü ve 2’si ağır 7 askerimizin yaralandığı hain terör saldırısını kınadı. Giresun Federasyonu yayınladığı kınama mesajında şehit olan 13 askerden biri olan Giresunlu Er Emrah Eker'in ailesi başa olmak üzere diğer şehitlerimizin ailelerine başsağlığı, yaralı askerlerimize de acil şifalar diledi. Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi: Diyarbakır'da 13 askerimizin şehit olmasına ve 7 askerimizin de yaralanmasına neden olan hain terörist saldırıyı şiddetle kınıyoruz.

 İnsanlığın en büyük düşmanı olan terörizmin hiçbir haklı gerekçesi yoktur. 21. yüzyılın yaşandığı bu günlerde gerçekleşen hain saldırılar, PKK terör örgütü ve siyasal uzantılarının ülkemizin demokratikleşmesinden ne derece rahatsız olduğunun en büyük göstergesidir. Terör eylemleri insan haklarının evrensel değerlerine yönelik en büyük tehdittir, bu eylemler bütün dünyada olduğu gibi Türkiye'de de yenilmeye mahkumdur. Giresun Federasyonu olarak terörü bir kez daha nefretle ve şiddetle kınıyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, geride kalan kederli ailelerine ve tüm Türk milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz. Ayrıca, Rabbimize sığınmanın, barışın, kardeşliğin, günahlardan arınmanın, sevgi ve saygı ile kucaklaşmanın idrak edildiği bu mübarek gecede tüm hemşerilerimizin, Türk İslam Aleminin Beraat Kandilini kutluyoruz.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.