Gökçek, çizgi film kahramanı Mickey Mouse'u ağırladı

29 Kasım 2012 Perşembe 16:20
Gökçek, çizgi film kahramanı Mickey Mouse'u ağırladı






ANKARA (CİHAN)- Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, çizgi film kahramanı Mickey Mouse'u ağırladı.

Ankara ATO Congerisium'da 12-16 Aralık tarihlerinde Başkentli çocukların karşısına çıkacak Mickey'e ziyaretinde, İstanbul Çocuk Tiyatrosu (ICT) İcra Kurulu Başkanı Kemal Gürkaynak ile gösterinin İletişim ve Teknoloji Sponsoru Turkcell'in Kurum ve Devlet İlişkileri Bölüm Başkanı Tolga Cem Seyfeli eşlik etti. Gürkaynak'ın Mickey ve Mini kuklalarını hediye etmesinin ardından konuklarıyla makamında sohbet eden Başkan Gökçek, Disney'in şovlarını büyük bir keyifle izlediklerini kaydetti. Başkan Gökçek, Geçen sene Disney şovlarını festivalimize getirebilmek için çok çaba sarf ettik. Ancak henüz hazır değillerdi. Bu sene pek fazla şov grubu getirmeyeceğiz, ama inşallah sadece Disney'in gelmesini isteriz. dedi.

Çocuklarla ilgili projelerin özel ilgi alanı olduğunu kaydeden Başkan Gökçek, şöyle konuştu: İlk kez Keçiören ilçesine belediye başkanı oldum. Öyle zannediyorum o günden bugüne dağıttığımız hediyelerle minimum 5 milyon çocuğu sevindirmişizdir. Birçok yerde çocuğunun elinden tutmuş anne veya babalar geliyor, 'Siz bana top vermiştiniz şimdi de çocuğuma veriyorsunuz' diyor. Aslında bu da yaşlandığımı gösteriyor ama... Benim 8-10 yaşında iken top verdiğim çocuk şimdi 30 yaşında. Anne baba olmuş, onun da çocuğuna hediye verince ayrı keyif alıyorsun. Çocukları sevindirmek kadar başka bir keyif olamaz. Müthiş bir keyif.

Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine başlar başlamaz da çocuk tiyatrosu ve kukla gösterilerine büyük önem verdiklerini kaydeden Başkan Gökçek, Türkiye'nin dört bir yanından isteyen herkese bu alanda eğitim verildiğini dile getirdi.

Atatürk Orman Çiftliği'nde bir temapark ve hayvanat bahçesi inşa edileceğini hatırlatan Başkan Gökçek, Amacımız bunları mümkün olduğu kadar kısa sürede yetiştirmek. Keşke mümkün olsa da gelecek yıla bitirsek. Çaba sarf edeceğiz ama çok gayretli bir iş. En erkeni 3 yılda kurulmuş dünyada. Kısmet olursa orada da bizim de bir maskotumuz olacak. Bizim misketimiz, kedi ailemiz var. Misket var, hanımı var, annesi, babası, çocukları var. diye konuştu.

Başkan Gökçek, görüşmenin sonunda Başkent'in maskotu Ankara kedisi Misket'i Mickey'e hediye etti. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.