Gökçek, Özhaseki destek mesajlarını sildi

Arkasına medya gücünü alarak, Ankara Büyükşehir Belediyesi için bir anda öne çıkan Mehmet Özhaseki'nin adaylığı konusunda tartışmalar bitmiyor. Ankara içinde yapılan teamül yoklamaları ve anket sonuçlarının Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Sonuçlarda oynama yapılarak' iletildiği iddiaları ortalığı karıştırdı..

19 Aralık 2018 Çarşamba 07:24
Gökçek, Özhaseki destek mesajlarını sildi






Gökçek, Özhaseki destek mesajlarını sildi

Ankara Büyükşehir Belediye başkanlığı için daha önce Erdoğan tarafından adaylığı açıklanan, ancak daha sonra "Ankara adayımız yeniden değerlendirilecek" denilerek adaylığının üstü çizilen Mehmet Özhaseki'nin durumuyla ilgili tartışmalar sürüyor. AK Parti adına TV ekranlarına çıkan isimler "Ankara adayımızın belirlenmesi konusunda bir şaibe yok, ancak yeni bir değerlendirme söz konusu, ankette hile yapıldığı iddiaları yalan" açıklaması yapılsa da, Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Mehmet Özhaseki için attığı destek mesajlarını profilinden sildi. Medya desteği sayesinde bir anda "Ankara'da en çok destek gören isim" olarak adı öne çıkarılan Özhaseki için, AK Partili sözcülerin ağzını bıçak açmıyor. Aynı sözcüler TV Ekranlarında CHP adayına yönelik eleştirilerin ise ardı arkası kesilmiyor. İzmir'de seçim kaybeden bir AK Partili sözcü Özhaseki için "Ankara'da seçim kaybetti kazanması artık imkansız" derken; adayı kesin belli olmayan partisinin Ankara'dan yüzde 47 oy alacağını iddia etmesi sosyal medyada günün konusu oldu.

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, sosyal medya hesabından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'ye dair attığı tweetleri sildiği görüldü. Gökçek'in bu hareketiyle, Özhaseki'den desteğini geri çektiği yorumları yapıldı.

AK Parti Ankara'da, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin adaylığını duyurmuştu. Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de Özhaseki'nin adaylığını olumlu karşılamıştı.

Gökçek, kişisel Twitter hesabında Özhaseki'yi destekleyen açıklamalarda bulunmuştu. Gökçek bir paylaşımında, Özhaseki'nin fotoğrafını paylaşarak "AK Partimizin 60 Belediye Başkan Adayı belli oldu. Ankaramızın adayı Sayın Mehmet Özhaseki. Sayın Özhaseki'ye, diğer adaylara ve ittifakın adaylarına başarılar diliyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Gökçek, daha sonra katıldığı bir televizyon programında, "Özhaseki'yi destekliyorum. Aday olmasında katkım olmuştur" diye belirtmişti.

CHP MANSUR YAVAŞ'I ADAY GÖSTERDİ

CHP Parti Meclisi, yerel seçimde aday olacak isimlerin bazılarını dün belirledi.

Ankara'da Mansur Yavaş'ın adaylığı kesinleşirken, Melih Gökçek'ten dikkat çeken bir adım geldi.

Gökçek'in sosyal medya hesabından, Mehmet Özhaseki'ye dair attığı tweetleri sildiği görüldü. Gökçek'in bu hareketiyle, Özhaseki'den desteğini geri çektiği yorumları yapıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.