Gölbaşı Belediyesi'nden mahalleye dönüşen köylere hizmet

06 Kasım 2012 Salı 17:29
Gölbaşı Belediyesi'nden mahalleye dönüşen köylere hizmet






ANKARA (CİHAN)- Gölbaşı Belediyesi, köy konumundan mahalleye dönüşen yerleşim alanlarını yeni kimliğine kavuşturmak için çalışmalarına devam ediyor. Belediye ekipleri, mahalleye dönüştürülen 41 mahalleye kilitli parke taşı ile mahalle meydanı yaparken, mezarlıklar da yenileniyor.

Gölbaşı Belediyesi ekipleri, çalışmalarını Koparan Mahallesi'nde sürdürüyor. Mahalle meydanı ve mezarlık 4 bin 550 metrekare kilitli parke taşı ve bin 450 metreküp bordür taşı ile kaplandı. Koparan Mahallesi Muhtarı Fikret Kale, yapılan hizmetlerden mahalle halkının çok memnun kaldığını belirterek, mahalle girişine astığı pankart ile Gölbaşı Belediyesi'ne teşekkür etti. Muhtar Fikret Kale, Mahallemiz köy konumundayken hizmet almakta zorluk çekiyordu. Şimdi Gölbaşı Belediyemiz eksiklerimize zamanında çözüm üretiyor, mahallemizin önemli sorunları çözüldü. Gölbaşı Belediyesi'ne hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. dedi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.