Gönül Bahçesi Musiki Derneği konsere hazırlanıyor

01 Aralık 2012 Cumartesi 12:19
Gönül Bahçesi Musiki Derneği konsere hazırlanıyor






ADANA (CİHAN)- Adana'da ünlü bestekâr Münir Nurettin Selçuk'un öğrencilerinden Suphi İdrisoğlu´nun şefliğinde kurulan Gönül Bahçesi Musiki Derneği, 21 Ocak'ta Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda vereceği konserin hazırlıklarını sürdürüyor.

Celalettin Seyhan İlköğretim Okulu´nda her çarşamba akşamı bir araya gelen dernek üyeleri, bestekâr udi Suphi İdrisoğlu´nun şefliğinde Türk sanat müziğinin unutulmaz eserlerini söyleyerek konsere hazırlanıyor.

Eğlenceli bir atmosferde gerçekleşen koro çalışmalarını anlatan şef Suphi İdrisoğlu, Bir yıl önce topluluk olarak kurulan Gönül Bahçesi Musiki Topluluğu'nu dernek haline getirerek sanat müziği icra ediyoruz. Çok güzel eserlerle gündelik çalışma tempomuzdan uzaklaşarak, stresimizi atmak için burada her çarşamba bir araya gelerek çalışıyoruz. 21 Ocak akşamı vereceğimiz konsere tüm Adanalıları bekliyoruz. dedi.

İdrisoğlu´nun öğrencilerinden oluşan koronun üyeleri de çalışmalardan oldukça memnun olduklarını söyledi. Koronun solistlerinden Hüseyin Depdibi, Koro çalışmalarıyla sanat müziğinin eşsiz eserlerini seslendiriyoruz. Haftanın bir günü bir bir araya gelerek çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Hocamızın musiki bilgisi ve deneyimi ile koroda solist olarak en iyi şekilde temsilimizi gerçekleştireceğiz, musikiseverleri konserimize bekliyoruz.´´ dedi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.