Gül, Erdoğan'dan sonra Bülent Arınç'la görüştü

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, AK Parti kurucuları ile yaptığı görüşmeleri dün de sürdürdü. Gül, Erdoğan görüşmesinin ardından dün akşam saatlerinde Bülent Arınç ile bir araya geldi

11 Şubat 2016 Perşembe 00:11
Gül, Erdoğan'dan sonra Bülent Arınç'la görüştü






Gül, Erdoğan'dan sonra Bülent Arınç'la görüştü

Ankara'da önceki gün akşam 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün görüşme trafiği dün geç saatlere kadar devam etti.
11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan eski Yardımcısı Bülent Arınç'la bir araya geledi.  Abdullah Gül ve Bülent Arınç görüşmesinin dün akşam Ankara'da gerçekleşeceği belirtilirken görüşmeye ikilinin birlikte siyaset yaptığı yakın arkadaşlarının da katıldığı öğrenildi. 11'inci Cumhurbaşkanı Gül, dün akşam yemeğinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Beştepe Devlet Konukevi'nde bir araya gelmiş ve buluşma yaklaşık 3 saat sürmüştü.

GÜL ARINÇ İLE GÖRÜŞTÜ

11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, akşam saatlerinde Başbakan eski Yardımcısı Bülent Arınç'ın Ankara Söğütözü'ndeki evine geldi. Bülent Arınç'la bir görüşme gerçekleştireceği duyurulan Abdullah Gül, Arınç'ın evine AK Partili eski bakanlardan Hüseyin Çelik'le beraber aynı aracın içerisinde geldi. Gül ve Arınç görüşmesine AK Partili eski bakanlardan Sadullah Ergin ve Nihat Ergün de eşlik etti.

GÖRÜŞME SONA ERDİ

11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan eski Yardımcısı Bülent Arınç, Hüseyin Çelik, Sadullah Ergin ve Nihat Ergün arasındaki Ankara Söğütözü'ndeki evde gerçekleşen görüşme sona erdi. Yaklaşık 2 buçuk saat süren görüşme sonrası bir açıklama yapılmadı.
`
Son Güncelleme: 11.02.2016 00:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.