Gülen Koleji öğrencileri, diş sağlığını 'merkezinde' öğrendi

05 Aralık 2012 Çarşamba 16:20
Gülen Koleji öğrencileri, diş sağlığını 'merkezinde' öğrendi






HATAY (CİHAN)- Hatay'ın İskenderun ilçesinde faaliyet gösteren Gülen Koleji öğrencileri, ağız ve diş sağlığı konusunda bilgilendirildi.

Gülen Koleji 4. sınıf öğrencileri, İskenderun Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi´ni ziyaret etti. Burada hem diş kontrolü, hem de doktorlardan sağlıklı dişler ve diş bakımında nelere dikkat etmeleri konularında bilgiler alan öğrenciler, diş hekimi korkularını da yendi.

Gülen Koleji öğretmeni Nevzat Köroğlu, Öğrencilerimize yaşayarak öğrenmeyi aşılıyoruz. Okulumuzda son teknolojiyle eğitim vermemize rağmen yerinde yaşayarak ve teorik eğitimi pratiğe dökerek, görerek, dokunarak, duyarak bilgilerin daha kalıcı hale gelmesini sağlıyoruz. Bu tür gezi ve incelemeler sayesinde öğrencilerimiz görerek öğrendikleri için bu bilgileri hafızalarından hiç silinmiyor. dedi.

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Hüseyin Yunus, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Öğrencilere hastanenin laboratuvar, poliklinik ve diğer birimlerini gezdiren Yunus, çocuklara ağız ve diş sağlığıyla ilgili önemli bilgiler verdi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.