Gülsar'dan Mudanya Belediye Başkanı Aktürk'e ziyaret

07 Kasım 2012 Çarşamba 10:58
Gülsar'dan Mudanya Belediye Başkanı Aktürk'e ziyaret






BURSA (CİHAN)- Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk'ü ziyaret etti.

Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk'ü ziyaret eden Atilla Gülsar, eğitime katkılarından dolayı kendisine teşekkür etti. Belediye Başkanının eğitimin içinden gelen bir kişi olduğunu hatırlatan Gülsar, Öğretmen olan sayın başkanımız okul müdürlüğü görevlerinde de bulunmuş bir kişi. Bu nedenle eğitimle ilgili her türlü konuda bizlere destek veriyor. Desteklerinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Hasan Aktürk ise Eğitim her zaman birinci öncelikli konumuz. Eğitimin içinden gelen bir kişi olarak her şeyin eğitimle gelişeceğine inanıyorum. Bizler de eğitim konusunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle birlikte uyumlu bir çalışma içerisindeyiz. şeklinde konuştu.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.