Haberciler, otomobil motorundan kedi kurtardı

18 Temmuz 2011 Pazartesi 13:13
Haberciler, otomobil motorundan kedi kurtardı






ERZURUM (CİHAN)- Erzurum'da bir otomobilin motor kısmında sıkışan yavru kedi, basın mensuplarının yardımıyla sıkıştığı yerden kurtarıldı.Erzurum'un işlek caddelerinden Cumhuriyet Caddesi'nde, aralarında basın mensuplarının da bulunduğu vatandaşlar ilginç bir kedi kurtarma operasyonuna imza attı.
Bir ilaç firmasında temsilci olarak çalışan Mehmet Yıldızer, seyir halindeki otomobilinin motor kısmından kedi sesi gelmesi üzerine, otomobilini hemen yolun kenarına çekti. Otomobilin kaput kapağını açan Yıldızer, motorun arka kısmında yavru kedi gördü. Kaportanın açılmasıyla sürücü Yıldızer'i gören yavru kedi, motor kısmından aracın diğer mekanik aksamları arasına kaçtı. Yaklaşık 10 dakika kadar yavru kediyi motor kısmından kurtarmaya çalışan sürücünün yardımına basın mensupları yetişti.
Kamera ve fotoğraf makinasını bir kenara bırakan basın mensupları, fotoğraf makinasının monopotu ile kediyi sıkıştığı yerden çıkartmak için dakikalarca uğraştı. Korkudan otomobilin motor kısmından çıkmayan yavru kedi, uzun uğraşlar sonucunda arka lastik üzerinden aşağı indirildi. Kaldırıma çıkan yavru kedi yine korkarak park halindeki aynı otomobilin motor kısmına girerek saklandı. Yaklaşık yarım saat kadar süren uğraşlar sonucunda yavru kedi, bir vatandaşın da yardımıyla sıkıştığı yerden kurtarılarak, yakındaki bir bahçeye bırakıldı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.