Hakimiyet Gazetesi 2 yaşında

14 Temmuz 2011 Perşembe 18:47
Hakimiyet Gazetesi 2 yaşında






YOZGAT (CİHAN)- Yozgat'ta yayın yapan Hakimiyet Gazetesi, 2. kuruluş yıldönümünü kutluyor. Hakimiyet Medya Grup Başkanı Kenan Yılmaz gazetecilik mesleğinin bir nevi kamu görevi olduğunu ve bu yönde topluma hizmet ettiğini söyledi. Gazetenin kuruluşunun 2. yıldönümünü meslektaşları ve il yöneticilerinin tebrikleri ile kutladıklarını belirten Yılmaz, Bizim amacımız ilimize en güzel şekilde gazetecilik mesleğinin gerekliliklerini yerine getirmek üzere hizmet etmektir. dedi.
Herzaman doğru tarafsız ve objektif bir yayın anlayışına sahip olduklarını ifade eden Yılmaz, İlimize ve ülkemize karşı sorumluluğunun bilinciyle, okuyucusuna, halkına ve değerlerine sahip çıkarak kamuoyunu doğru bilgilendireceğiz. Gerek il yöneticilerimiz gerekse sivil toplum temsilcilerimizin ilimiz adına yaptıkları ve yapacakları çalışmalarda dün olduğu gibi bundan sonra da her zaman yanlarında olacağız. Yalan, yanlış, iftira, düzmece, yanıltma gibi haberlere dün olduğu gibi bundan sonrada asla izin vermeyeceğiz. Yozgat Hakimiyet Gazetesi yöneticileri ve çalışanları şahsi çıkarları uğruna hiç kimsenin emellerine alet olmayacaktır. Her zaman için doğru tarafsız ilimizin tanıtımına, kalkınmasına ve gelişmesine katkı sağlayacaktır. diye konuştu.

Gazetenin Yayın Koordinatörü Erol Doğan'da, gazetenin yayın hayatına başlamasından bu yana 2.yılını geride bıraktığını hatırlattı. Doğan, Gazetemizin yayın hayatına başladığı günden itibaren Yozgat'ımızın sorunları ve sıkıntılarının giderilmesi yönünde her zaman yapıcı haberler yaparak, kamuoyunun bilgilenmesini sağladık. Hiçbir zaman yıkıcı ve yanlış haberler peşinde koşmadık. Her zaman ilimizin menfaatlerini ön planda tutarak bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. dedi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.