Haluk Levent'i isyan ettiren şirket özür diledi

Küçük bir çocuğa yürüteç alınmazı için fahiş fiyatla para ödediklerini söyleyen şarkıcı Haluk Levent 5 ay geçmesine rağmen hatalı ve eksik ürün gönderen şirkete adeta isyan etti..

18 Şubat 2019 Pazartesi 16:10
Haluk Levent'i isyan ettiren şirket özür diledi






Haluk Levent'i isyan ettiren şirket özür diledi



Uyanık vicdansız medikal pazarlamacıları şarkıcı Haluk Levent'i sonunda isyan ettirdi. Haluk Levent kuruculuğunu yaptığı sosyal yardımlaşma platformu AHBAP’ın yürüteç temin etmek için ödeme yaptığı bir şirketin aradan 5 ay geçmesine rağmen ürünü eksik ayarlarla teslim ettiğini Twitter’da paylaşarak, “Küçük bir çocuk ulan karşındaki! Vicdanın v’si kalmamış!” diye isyan etti.


Kişisel Twitter hesabından cumartesi günü yaptığı paylaşımda Levent, İzmir’de bir medikal firmasına yardım etmeye çalıştıkları bir çocuk için gereken yürüteçin ücretini peşin olarak yatırdıklarını belirterek, “1 haftada teslim edilmesi gereken cihaz 5 ayda eksik aparatlarla teslim edildi. Ve 1,5 kat fazla fiyat ile.  

KÜÇÜK BİR ÇOCUK KARŞINDAKİ ULAN

Küçük bir çocuk ulan karşındaki! Vicdanın v’si kalmamış! Hepiniz hep bir ağızdan 'ifşa et' diyorsunuz. Amacımız firmanın kapanması değil. 12 çalışanı varmış onları işsiz bırakmak niyetinde de değiliz. Umarım hatasını düzeltir. Düzeltmez ise işimizi savcılık yolu ile çözmeye çalışacağız” dedi.


Daha sonra yaptığı paylaşımda da Levent, “Firma sahibi özür diledi ve 7 gün içinde parayı iade edeceğini söyledi. Bekleyip göreceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.