Hamamda facia; 1 ölü 4 kişi yoğun bakımda

Bursa Kestel'de Tarihi Şifa Hamamı'na giden biri doktor 4 vatandaş, aniden ortaya çıkan karbonmonoksit sızıntısı yüzünden hastaneye kaldırıldı. Hastanede yoğun bakıma alınan vatandaşlardan Habip Doğan hayatını kaybetti.

16 Aralık 2018 Pazar 15:29
Hamamda facia; 1 ölü 4 kişi yoğun bakımda






Hamamda facia; 1 ölü 4 kişi yoğun bakımda


Şifa bulmak için sık sık hamama giden vatandaşlar, sızan karbonoksit gazından hastanelik oldu, hastaneye kaldırılan 4 kişiden biri hayatını kaybetti.. 

Bursa'nın Kestel ilçesinde hamama giden aralarında bir doktorun da bulunduğu 4 kişi karbonmonoksit gazından zehirlendi. Yaşanan faciada hastaneye kaldırılan 4 kişiden 1'i hayatını kaybederken, diğer üçünün yaşam savaşı verdiği belirtildi


Bursa'nın Kestel ilçesi Vani Mehmet Mahallesi'nde sabah saatlerinde Kestel Tarihi Şifa Hamamı'nda giden aralarında bir operatör doktorun da bulunduğu 4 kişi kurnaların bulunduğu hamamın iç kesiminde yıkanmaya başladı. Hamamda suyu ve içerisini ısıtmak için yakılan kazandan lodosun etkisiyle geri gelip içeriye yayılan karbonmonoksit gazı 4 kişiyi zehirledi.

Edinilen ilk bilgilere göre içeride hamam görevlisi tarafından baygın halde bulunan Dr. Osman Onay, Harun Atalay, Ahmet Faruk Doğan ve Habip Doğan isimli vatandaşlar olay yerine gelen 112 ambulanslarıyla Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kestel'de esnaf olduğu öğrenilen Habip Doğan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Dr. Osman Onay’ın da durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Doğan'ın cesedi otopsi için Adli Tıp Morgu'na gönderildi. Hamamda inceleme başlatan polis olayla ilgili tahkikatı sürdürüyor.

Anahtar Kelimeler:
Kestel Tarihi Şifa Hamamı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serdar 2018-12-16 16:35:32

Eğer doğalgaz var ise bir daha böyle facialar yaşanmaması için kazan sistemi yapılmalı