Hastaneye kamyonet kasasında getirildi

Bursa İznhik'te karşıdan karşıya geçerken motor çarpan İsmail Ç. adlı vatandaş, ambulans yerine yaralıyı hastaneye kamyonet kasasına koyarak götürdü.

06 Aralık 2018 Perşembe 07:51
Hastaneye kamyonet kasasında getirildi






Hastaneye kamyonet kasasında getirildi

Bursa'nın İznik ilçesinde, yolun karşısına geçmek isteyen 65 yaşındaki İsmail Ç'ye motor çarptı. Kanlar içinde yere yığılan yaşlı adama yoldan geçen ambulanstaki sağlık görevlileri müdahale etti. Ambulansta başka bir hasta olduğu için alınmayan yaşlı adam başka ambulans gelmeyince bir kamyonetin açık kasasına konularak hastaneye götürüldü...

Kaza dün akşam saatlerinde İznik ilçesi Atatürk Caddesi'nde meydana geldi. Yolun karşısına geçmek isteyen 65 yaşındaki İsmail Ç'ye, M.D. kontrolündeki motosiklet çarptı.

Çarpmanın etkisiyle İsmail Ç. kanlar içinde yere düştü. Kazayı gören vatandaşlar bu sırada yoldan geçen bir ambulansı durdurarak yardım istedi. 

İsmail Ç'ye ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri, başka bir hastaları olduğu için yaşlı adamı ambulansa alamadı.

Sağlık ekipleri ve vatandaşlar İsmail Ç'yi bir kamyonetin açık kasasına koydu. İsmail Ç, sağlık ekiplerin bir kişi ile birlikte kamyonet kasasında İznik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tedavi altına alınan İsmail Ç'nin durumunun iyi olduğu öğrenilirken motosiklet sürücüsü M.D. ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Haberler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.